5 gode tips til at få mere sjov og hygge på børneværelset

Der at bliver forældre er en tid fyldt med glæde og spænding, det at få et ekstra medlem er familien er altid en stor ting, og det bringer så meget liv til hverdagen. Dog skal der gøres nogle forberedelser inden den nye tilføjelse ankommer. Børneværelset er et af de ting, som skal være klar, når det nye medlem ankommer, da dette rum kommer til at være deres i meget lang tid.

Det kan også være at der bare er brug for en renovering af børneværelset, da barnet er blevet større har brug for et nyt værelse, hvor de kan udfolde sig. Uanset hvad, så fortjener ens barn det bedste, og de fortjener et værelse, hvor de kan hygge sig, de kan udforske deres fantasi med leg, mens de har et sted, som er deres eget.

1. Stjernehimmel projekter

Der er mange forskellige måder hvorpå du kan indrette et værelse for at få mere sjov og hygge på værelset. En måde at inkluderer dette på værelset er en stjernehimmel projekter. En stjernehimmel projekter kan forvandle det kedelige værelse til et hyggeligt værelse med liv og hygge.

Mange finder rummet beroligende, stilheden, de mange farver, de flotte stjerner, og ikke mindst stemningen ved at kigge på stjernehimmel er uforglemmelig. Hvis du gerne vil have mere hygge ind på børneværelset, så er en stjernehimmel projekter et fantastisk valg. Det at falde i søvn under stjernehimmel skaber nogle trygge og stille omgivelser, som giver barnet den ro, som der nogle gange bare er brug for, og så er det også bare ekstremt hyggeligt. Hvis en stjernehimmel projekter er noget for dig, så se mere her.

2. Sæbeboblemaskine

Når det kommer til at få mere sjov ind på børneværelset, så er der også en del muligheder. Der er selvfølge de mere almindelige stykker legetøj. Dukker, action figurer, bamser, dyr og så mange andre ting. Dette kan selvfølgelig bringe meget glæde, og er et godt valg. Men hvis du har større børn, så kender du til at de har brug for at afbrænde en masse energi, og bruge kroppen. Dette kan de gøre med en sæbeboblemaskine.

Sæbebobler har været et hit blandt mange børn igennem mange år, og der er noget som alle har haft meget sjov med. Løbe rundt og springe de forskellige bobler med et smil på læben og et grin fra de voksne, mens de har set deres børn have den bedste tid med sæbeboblerne. Nu kan dette være dig og dit barn. Tænd for sæbeboblemaskinen og lad legen begynde.

3. Hule til hygge og leg

Noget der også bringer mange minder fra barndommen er de hjemmelavede huler, der blev bygget under spiseborde og stole. Der blev brugt meget tid i en fantasiverden i hulen. Den hjemmelavede hule blev brugt til mange ting. Gemmeleg med vennerne, eller forældrene, hulen blev brugt som fort, men man udfordrede fantasien og sloges med mange forskellige fantasidyr. Derudover blev også bare brug til at sidde for sig selv, enten med legetøj, en bog eller adskillelige tegnesager. Hulen har bragt mange minder til mange mennesker.

Nu kan du inddrage en hule på dit barns værelse. Hvad enten du selv står for at bygge den, eller det er købt som en del af en seng, så kan denne hule indbringe så meget sjov og hygge til dit barn, i mange år. Dette vil blive en del af de minder, som dit barn vil medbringe ind i deres voksenliv, og tænke tilbage på med et smil på læben.

4. Hyggekrog med legetæppe

Hvis dit barn ikke helt er klar til en hule, grundet deres alder, og de stadig er meget små, så er en hyggekrog med et legetæppe det perfekter alternativ. Hvis du har et mindre barn, så skal der bruge meget tid på at stimulere dem, og give dem tid og mulighed for at udfordre og forbedre deres sanser.

En hyggekrog med et legetæpper giver dig det perfekte sted at tilbringe tiden med dit barn, mens de lærer mange forskellige ting. Lægetæpper er en fantastisk ting, når det gælder mindre børn, de kommer i mange forskellige variationer og farver, og er lavet med fokus på at det skal være komfortabelt for barnet at ligge på ryggen (eller maven) og lege, og udfordre sanserne.

Et legetæppe er den perfekte tilføjelse til børneværelset, og så kan du dekorere hyggekrogen på lige den måde du vil. Du kan vælge hvilke farver der skal bruges, og hvilke billeder eller plakater der skal være på væggen. En hyggekrog med et legetæppe er den perfekte måde at indbringe både hygge og sjov på børneværelset.

5. Dekorationer der komplimenterer værelsets tema

Noget der også er med til at gøre et børneværelse mere hyggeligt er de dekorationer, som bliver brugt på værelset. Så hvis du gerne vil gøre værelset mere hyggeligt skal du tænke over hvilke dekorationer, du vælger at bruge. De fleste vælger et tema til børneværelset, hvad enten det er en bestemt farve, om det er en børnefilm, eller noget helt andet. Når du så skal gøre værelset hyggeligt, bør du vælge ting, som komplimenterer børneværelsets tema.

For eksempel, hvis temaet er natur, så er mere naturlige og dæmpede farver et godt valg. Dæmpede farver, såsom grøn, blå, gul og beige, er et godt valg til at skabe hygge, men også følge temaet. Derudover kan plakater og billeder med et naturligt også være en mulighed.

Billeder med dyr, som har et mere barnligt og tegnet look er en fantastisk mulighed, og hvis dette så bliver kombineret med billeder af forskellige planter, så kommer hele temaet sammen. Derudover, så kan puder, og så have dyr på, og der kan vælges forskellige bamser, som også følger det naturlige tema.

Skab gode minder

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan gøre børneværelset mere hyggeligt. Det gælder ‘bare’ om at vælge de rigtige dekorationer, og indrette det på en måde, hvorpå barnet og eventuelt dig, kan bruge en masse tid sammen, og grine sammen. Og i sidste ende bliver alting meget mere hyggeligt og sjovt, når I bruger tiden sammen, og skaber en masse minder fyldt med glæde, smil og grin.

Menu
Top