5 ting du kan lave med familien på Gran Canaria

PDen spanske ferieø Gran Canaria bliver hvert år besøgt af tusinder af turister. Gran Canaria er særligt foretrukket af familier med yngre børn, som gerne vil kombinere luksusferie og aktiv familieferie. Overvejer du lige nu, om du skal tage på ferie med din familie på Gran Canaria? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig en oversigt over x ting, du kan lave med familien på Gran Canaria.

Den børnevenlige by Las Palmas

Har du allerede researchet lidt på Gran Canaria, har du sikkert hørt om byen Las Palmas. Denne by er særligt kendt for familier, fordi den er enormt børnevenlig, og byder på en lang række aktiviteter til børn. I Las Palmas finder du blandt andet den smukkeste, blå sandstrand, som du og din familie frit kan dase og lege ved hele dagen lang.

Derudover finder du i Las Palmas teknologimuseet. Det lyder måske kedeligt, men her kan dine børn lege og interagere med alle udstillingerne. Las Palmas teknologimuseum minder på mange måder om en forlystelsespark, hvor temaet er teknologi og teknik. Du vil uden tvivl kunne underholde dine børn en masse i den børnevenlige by Las Palmas!

Spændende krokodille park

Hvis du og din familie elsker dyr og spændning, skal i uden tvivl besøge krokodille parken på Gran Canaria. Her kan du komme helt tæt på de store krybdyr. I krokodille parken på Gran Canaria finder du desuden forskellige slanger, forskellige arter skilpadder, store papegøjer og pattedyr som eksempelvis tigere.

Selvom parken ikke er den største, kan du og din familie garanteret få en masse timer til at gå her! Biletterne er relativt billige, og alle dyrene har det godt. Ved du ikke, hvad du skal lave på Gran Canaria? Så er et besøg af krokodille parken en fantastisk aktivitet!

Smukke Poema del Mar

Elsker du og din familie Randers Regnskov eller Den Blå Planet? Så er Poema del Mar akvarium på Gran Canaria uden tvivl lige noget for jer! Her finder du alt lige fra store fisk til små slanger og alligatorer. Poema del Mar består af flere forskellige rum. I nogle rum finder du gigantiske vægge fyldt med fisk og havdyr, mens du i andre kan bevæge dig ind i selve akvariet og opleve fiskene på helt tæt hånd - selvfølgelig tørre og trygge bag beskyttet glas.

Den ene side af Poema del Mar er en regnskov, hvor du og din familie kan bevæge dig mellem de mange dyr. Måske er du heldig, at en abe eller skilpadde kommer så tæt på, at du kan fodre den!

Amadores Fun Park

Hvis du bare har brug for en dag på Gran Canaria, hvor den står på ren sjov og spas, er det helt oplagt at besøge Amadores Fun Park. Selve vandparken ligger nogle meter ude i vandet. Her er er oppustelige hoppebove, broer og meget meget. Amadores Fun Park har ingen alder, og du kan som voksen derfor snildt besøge parken med dit barn. Er du ikke så meget til vand og vandleg, kan du nyde udsigten fra strandkanten få meter derfra.

Aqualand i Maspalomas

Ønsker du endnu mere vandsjov, end du kan få i Amadores Fun Park, skal du besøge Aqualand i Maspalomas. Dette er et vandland, der vil noget! Her finder du vilde vandrutsjebaner, dejlige bassiner og meget andet. I Aqualand i Maspalomas er der noget for enhver alder. Når du ønsker at tage en pause fra de mange vandforlystelser, kan du slå dig ned i en liggestol, eller finde noget lækkert at spise og drikke i den nærmeste kiosk. Det bliver ikke meget lettere at have det sjovt på Gran Canaria!

Menu
Top